Знаеш ли, че аз съм любовта,
за която вечер си мечтаеш
и всяка твоя мисъл мога аз да уловя,
и това, което желаеш.
Знаеш ли, че аз съм тази,
която ще стопли премръзналата ти душа
и всички горчиви спомени
мога аз да залича.
Знаеш ли, че усмивката мога да ти върна
и радостта от това да се чувстваш жив,
всичко мога, повярвай го само,
че можеш пак да бъдеш щастлив.
© Велина All rights reserved.