Ти знаеш ли, че можеш
с усмивка да пленяваш
и с тези две ръце -
ласки да даряваш...
Ти знаеш ли, че страстта от теб извира,
от всяко кътче на твоята душа.
Знаеш ли, че сърцето в мен полудява,
когато докоснат се нашите тела...
Знаеш ли, че само с няколко думи,
можеш да ме направиш щастлива,
а твоите прекрасни целувки
карат ме от любов да летя...
Знаеш ли, че когато ме погледнеш,
очите ми блесват като звезди.
Знаеш ли, че когато ме прегърнеш -
най-желанатa жена правиш ме ти...
© Пролетното момиче All rights reserved.