Знаеш ли...
(Кръговратите на песента)
... ще поседнат нечии и ничии човешки дни
в отронената нежност на довчерашното лято.
В ръцете им, привикнали на шумни тишини,
ще кацне птица-спомен, a после - цяло ято!
Ще завали и ще вали онази самота,
която (само) възрастта съзнава и раздава.
И няма как да не боли... боли от есента!
Животът кръговратите на песента създава...
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.
Красива болка!