Знаеш ли какво е песен без ноти
Или пък художник без четка в ръка
Знаеш ли какво е сърце да работи
Само защото е хванало твойта ръка
Знаеш ли че изобщо имаш тази сила
Да съживяваш хората от смъртни легла
Знаел ли че без теб света умира
Защото загубил е твойта душа
И знаеш ли че не говоря за нечии друг свят
А за този който е в мен
А знаеш ли че аз няма как
Оттук насетне да изкарам без тебе и ден
© Атанас Дизов All rights reserved.