Знак
Дай ми знак, че съм ти близка!
Дори късно да бъде, покажи,
че не съм ти безразлична.
Не позволявай да се отдалечим един от друг и да
бъдем все по-студени.
С усмивка те гледам и
шепна ти без думи.
Кажи ми да не си отивам,
кажи и на Нея да остане с нас.
Наранихме я, гонехме я, но само Тя ни остана.
Тя е толкова нежна и крехка, а ние
бягахме от Нея, но сега ни е нужна.
Тя е жива в мен – спри я, спри и мен!
Ако диша и в теб –
дай ми знак, че съм ти близка!
© Йоана All rights reserved.