Aug 10, 2007, 12:06 AM

Знам, боли... 

  Poetry
724 0 0

Знам, че сега те боли,
но по-добре ще си ти.
Забрави го...
Намрази го...



Знам, боли,
но нима това искаш ти?
Нима искаш така в лъжа
да продължаваш сега?



Знам, боли...
но по-добре сега...
Отколокото някога...
когато това е НИКОГА...

© Ангелски Греховна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??