Следвам нощния полъх със мирис на лято...
Има нещо вълшебно в това, че си тук!
А мечтата длъжниците свои ми прати
да усетят намирам ли изхода друг...
Малко късно е някак да лъжа учтиво...
Малко рано е още да кажа: "Сгреши!"
Малко трудно е друг да обичам красиво...
Невъзможно да кажа: "За мен забрави!"
Искам малко любов - безусловна и чиста...
Но от теб, както вчера, със порива твой!
Стига вече игри - дай ми нашата истина!
И, за Бога, открий се! Аз знам, че си мой!
© Бояна All rights reserved.