Jan 22, 2007, 6:13 PM

Знам мамо 

  Poetry
747 1 2
Знам, че е тежко, мамо,
когато чувстваш се неразбрана,
тежко е да бъдеш силна,
когато сякаш надежда няма!

Знам, че е трудно, мамо,
да понасяш и да мълчиш,
да страдаш, тежко е, мамо,
с цел другите да не нараниш!

Аз зная, тежко е, мамо,
да гледаш как раста,
да гледаш как отделем се от тебе,
как превръщам се в жена!

Аз зная, мамо, че дори да е тежко,
до тебе ще съм всеки час,
и в най-голямата буря, мамо,
силна ще съм и зарад тебе аз!

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??