Дали съм лоша? Мога и да бъда!
Реша ли - отмъщавам строго!
Надявай се на леката присъда -
на хладно безразличие, без злоба!
Разсърдя ли се - трудно ми минава!
Преглъщам тежко, дълго ме държи!
Не давам повод никой да ме мачка!
Скорпион съм аз и лесно ми личи!
© Виктория Тасева All rights reserved.