Jul 16, 2013, 8:05 PM

Зора 

  Poetry » Love
870 0 5

Първо съм сърна плашлива,
после сграбчвам като звяр.
Целият ми тон свенливост,
зная, че ще стане жар.

Първо съм една припряна
като мъничка пчела,
после, който път да хвана,
ще допрем със теб чела.

После ще съм тиха сова,
влязла в твоята гора.
Чуваш ли викът любовен,
в тебе търси си зора.

© Камелия Виденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??