Nov 27, 2008, 11:57 AM

Зов 

  Poetry
460 0 3

   З О В


"Обичам те!" - нежно
 
нашепват моите устни;

"Обичаш го!" - вие

вятърът, лудо затичал;

 "Обичай ме!" - зове

сърцето ми горещо!

Косите ми очакват

твоите длани -

ела и ме погали!

Устните ми  тръпнат

за допира на твоите

устни -

ела и ме целуни;

душата ми жадува 

за твоята обич -

ела и ме вземи!

Ела, тук съм аз,

а звездите - студени

и недостижими...

Ела, тук съм аз,

а залезите 

си отиват тъжни,

ела, тук съм аз,

а птиците отлитат на високо...

Тук съм аз!

Ела и ме вземи...

© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??