Време
за раздяла
и да дойде,
зов-молба
към теб ще стене:
„Стой де...“
...............................................
друга словоподредба -
в рамка
на „хайку“:
Раздяла и да
дойде, зов-молба към теб
ще стене: „Стой де...!
© Стоян Минев All rights reserved.