May 18, 2008, 7:56 PM

Зов за Любов 

  Poetry
610 0 8
Знаеш ли, как искам
в прегръдките ти да заспя?
Знаеш ли, как искам
устните ти да докосна?
Знаеш ли, как искам
целувките ти да усетя?

Само, ако знаеш, как копнея
с ръка лицето ми да погалиш?
Само, ако знаеш, как желая
в косите ми ръка да заровиш
и нежно да прошепнеш:
"Обичам те."

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??