Две тела са се вплели в едно цяло, като слънце и луна...
Звездите са изпопадали от небето, като пороен звезден дъжд.
Твоето лице е осветило всяка част от моята самота...
И аз съм се превърнал в божествено дихание...
Ухая на любов, в която се загубва всяка мисъл.
Остават чувствата красиви и необясними...
Те са водите, в които плувам, за да прекося твоите мечти.
За да може да сме заедно, докато е писано в звездната книга
на нашите съдби...
© Бен Ар All rights reserved.