Aug 22, 2013, 2:46 PM  

Звезди си слагам на очите 

  Poetry » Other
411 0 9

Дойдох на тоз безкраен свят

за бяло слънце да се боря.

Да видя всеки земен цвят.

С луната вечер да говоря.

 

И под замръкнало небе

с любов да гледам към звездите.

Да ги разделям две по две

и да ги слагам на очите.

 

През тях да гледам днес и тук

на пътя си, като пъртина.

Една картина, като звук,

и звук, подобен на картина.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??