В нощта хиляди звезди сияят –
нека всички тях да ти даря,
а ти дай ми на любовта раят
и аз ще ти благодаря.
Пролет е сега – усмихни се на мен,
бленувам да милвам твоята коса,
че без теб се чувствам натъжен,
сами да сме под звездни небеса...
© Георги All rights reserved.