И този ден безславно си замина
Изпращам го помахвам му с ръка
Стрелките на часовника отмерват
отрязъци самотна тишина
Какво направихме пропуснахме и преживяхме
остава без значение, уви...
когато си направим равносметката
и на вечерта се насладим
Надявам се и утрото да срещна
Ще бъде много по- красив деня
изпълнен с обич, доброта и нежност
със детската невинност на мига
Благодаря, че този ден посрещнах
че залеза изпратих в тишина
Във този миг, затворен в тиха вечност
угасват хора нейде по света.
Поемат път загадъчен, незнаен
Превръщат се в студена светлина
която в миг небето осветява
Звезди се раждат плахо през нощта
И хем са хора, хем звезди далечни
Красиво светещи изгубени души
намерили се в мрака на Безкрая
Отправили към Бога своите очи
Обичайте се докато ви има
на тази грешна и разпътена земя
за да пречистим, възвисим душите си
За да я има просто любовта
© Росица Георгиева All rights reserved.
Обичайте се докато ви има
на тази грешна и разпътена земя
за да пречистим,възвисим душите си,
за да я има просто любовта.