Jul 4, 2008, 6:17 PM

Звук от тишина 

  Poetry » Phylosophy
560 0 17
Всекидневен реален спектакъл сме
от уловени нереални чувства -
виртуозен предсказуем мечтател,
в рисунък нежен заедно препускаме.
Как искам  да съм "чудотворна икона",
да дарявам с обич дори непознатия,
да отправям разбираеми послания,
да творя тихо и стигам до тишината.
Да прогоня заедно с теб,  мрака и скуката,
литнали без посоки сте, диви душите ни
и оттласнали се от лъскавото и кухото,
самотен влак ли сте, реещ се пушечно?...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??