Oct 23, 2024, 6:50 PM

Звяр 

  Poetry » Civilian, Other
45 0 0

Обсеби ме омразата, а бях

преди лъч слънчев в черния ни свят, 

но постепенно този мазен мрак

с лицето на пореден психопат,

с оковите на ежедневните лъжи,

с капаните мечти осакатяващи,

като мутация в мен всичко промени,

и днес съм сянка с мрачно бъдеще.

 

И ежедневно лъжа и крада

мечтите чужди, после ги убивам -

Щом не успях човечността си да спася,

не искам нея в други... да я виждам!...

 

19.10.2024.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??