Аз съм Хищник. Но често наричат ме Звяра.
Я пипни тук, какъв е дебел
моят врат. Щото аз сам си правя пийяра.
Единак. Като скален орел.
Всяка вечер излизам на лов. За вечеря.
С хляб и сол ме посрещат. И с бъклица.
И безстрашни, макар че рева и се дзверя.
И ги плаша със щръкнала щръклица.
Оня ден мериносово агне разкърших.
Перхидролно, но кой гледа в тъмното.
Мно`о жилаво, рупам, па то се не свършва.
И овца се оказа по съмнало.
А пък днес на пиацата кучка си хванах.
Смигна ми а ла Беса ме мучо!
И без малко авария щеше да стане.
Бързо беж... че оказа се кучо.
© БАТКО All rights reserved.