Apr 2, 2007, 7:53 PM

Зящто 

  Poetry
610 0 1

          Защто излъга ме - не зная.

          Защто с чувствата ми святи подигра се.

          Нима смяташ, че от лед е моето сърце?

          Аз не съм като теб, разбери...

          Сърцето ми силно тупти.

           Разбрах, че ти не можеш да обичаш.

           Сърцето ти от камък е създадено

           и никой не може да го промени.

           От нашата история едно не разбрах:

           защто ме излъга и с чувствата ми се

            подигра.

© Венцислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??