Поезията е огърлица от думи и мълчания.
Поезията е гейзер с индивидуална температура.
Поезията е пътуване към свободата.
Поезията се строи като къща - тухла по тухла.
Поезията се задавя от една излишна дума.
Поезията се ражда по естествен начин.
© Милена Филипова All rights reserved.
Радвам се, че поезията ни събра заедно.