Искам пак да съм щастлива,
с вятъра бурен да тичам,
със Слънцето да се заиграя
със славея да се надпявам.
Такава бях преди години
безгрижна, весела, игрива,
а сега съдбата умори ни,
живота стовари се със старшна сила.
Искам отново да си бъда старата,
обичана от всички и засмяна,
проблеми и грижи да забравя
поне за ден да „поиграя”...
Приморско
20.08.2001г.
© Ливия Радева Все права защищены