1 февр. 2014 г., 21:53

* * * 

  Поэзия » Пейзажная
670 0 1
Не обичам бургаската зима,
влажния студ, киша и мраз.
И жадувам по-бърз край да има,
да се стопли отново край нас.

Ако има снежец, да е меко,
да вали като в приказен сън.
Но без вятър, че става нелеко
и неприятно да си навън.

А жадува за пролет душата,
малко слънчице, топли лъчи.
Тревичка набола там по земята,
весели хора със топли очи.

27.01.2014 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??