18 авг. 2015 г., 13:57

* * * 

  Поэзия » Философская
745 0 0


Настъпва есента.
И пак съм влюбена.
Дъжд и листа.
И е отново хубаво.

Вятър, море....
писък на гларуси.
Драматично небе
в облаци дави се.

Лунна пътека.
Звезди и спътници.
Ние не спим.
Просто се търсим.

17.08.2015 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??