* * *
Когато нощем гледаш към звездите,
когато искаш да заспиш -
една разплакана усмивка
ще те повика тихичко при мен.
Ще ти напомни, че те чакам,
ще ти напомни, че съм тук -
едно докосване до песен,
една целувка от сълза.....
© Елена Бързева Все права защищены