14 февр. 2006 г., 19:03

* * * 

  Поэзия
791 0 4

Мъгла ли бяхме с тебе?

Мъгла ли ще останем?

В мъгла ли ще те търся вечно?

Мъглата само ще си спомням.

Мъглата на моето съществувание.

Мъглата, вярвай ми – остана...

А ние с теб сме вече други...

Не, другата съм аз...

За тебе бях мъгла...

Такава си останах...

Пак мъгла...

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??