9 мар. 2006 г., 16:35

* * *  

  Поэзия
848 0 10

Загледана в нищото, аз гонех мечтите си...

Вървях към красивото, а стигах при себе си...

Търсех перфектното... Защо ли ми беше?!...

Живеех за нещото, а нещото в мене крещеше....

Исках да имам, а все не намирах...

Тръгвах на някъде, винаги спирах...

Гонех живота, почти го настигах...

Намирах най- ценното и с него умирах...

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??