2 сент. 2006 г., 12:20

*** 

  Поэзия
739 0 6

        В нощта, в която тихо си отиде,

        за мен света се сгромоляса. Свърши!

        В душата прокърви огромна рана.

        Отчаяние надеждите прекърши.

 

        Сега съм сам, а самотата в черно

        разяжда ме, изгаря мойта плът...

        Не ти се сърдя, не мога да те мразя -

        дано намерила си по-добрия път!

       

© Валентин Кабакчиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??