Преди той беше нежен с нея,
описваше я пред всички като фея,
фея на щастието, самотата и любовта,
феята, която го остави да страда сам на света!
Тя била жестока, наранена и отчуждена,
тя била малка фея заблудена,
смачкал и смазал я е най-добрият й приятел,
оттогава тя решила да е на живота предател!
Предаде себе си и всичко на света,
след време дори предаде и любовта...
Предала и него - момчето единствено,
което с любов я даряваше и за всичко й прощаваше...
Но за всичко, казват, има граница,
нима заслужавала прошка тази нещастница?
Ето, че сама за дълго останала тя,
сама без момчето и любовта!
Тогава разбрала, че тя го обича,
че името му нощем изрича,
че сбъркала с всичките си лъжи,
че загубила го завинаги и сега боли!
Минало време, а тя със спомена живее,
отчаяно не спира да го чака,
наведена на колене във мрака,
сама в живота, сама в любовта,
сама на земята, сама на света!!!
© Елен Ривес Все права защищены