19 мар. 2009 г., 10:11

* * * 

  Поэзия
413 0 0

Ръката ми по навик препрочита
дъха на сутрешно кафе,

отпива ден гореща суха скука и

вдишва парещ дим, познати гласове.

Понякога случайно се рисува

във нечии случайни смехове, 

а после пак случайно…

как случайно?!...

се свива като книга в чекмедже.

© Радослава Велева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??