В една гальовна вечер, докосвайки земята
Луната започна да шепти.
И пак в една гальовна вечер, прозиращи през здрача
се сбъднаха безброй мечти.
Една звезда погледна към земята.
Земя облечена в странна нощ.
И видя как две души тихичко се сляха,
а две тела потънаха в свят разкош.
© Деяна Все права защищены