21 янв. 2007 г., 14:18

* * * 

  Поэзия
516 0 10
Очите ми - загледани в твоите - рисуват сърчица в знак на обич. И търсят отзвук те от теб, а ти ме прегръщаш немеещ! Защо така мълчиш? Тревожа се! Дали не изпитваш същото и ти? Една частичка, зрънце обич, ще можеш ли да ми дадеш в този миг? 21.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??