Няколко думи...само няколко думи.
И вече нямаш почва под краката си.
Разбираш, че сгрешил си.
Но късно е.
И извинението е даже безпредметно.
Не е фатално, но губиш много.
Думи…Само няколко думи..
Но толкова много боли...
© Мила Все права защищены
Дори от една боли, а няколко....
Поздравления!