Боже мой! Какво ми става?
Спрях с мъжете да флиртувам...
Само със един го правя,
с друг не искам да рискувам...
М-да... Изглежда остарявам...
И не съм жената - котка.
Пак съм кей, но приютявам
кораб със ръждива котва.
Или вече не желая
във сърцето ми да влизат...
Да си вземат къс от Рая...
След това да се изнизват...
Стига ми и този кораб,
без сирена и верига.
С кастанети всяко соло,
вместо него аз ще свиря...
© Гергана Иванова Все права защищены
във сърцето ми да влизат...
Да си вземат къс от Рая...
След това да се изнизват...
ама може да е временно