19 дек. 2006 г., 20:42

* * * 

  Поэзия
607 0 6

Животът е пясъчен замък,

Изложен на бурни вълни...

Градиме, строим неуморно,

Преследваме свойте мечти.

 

Задъхани, бързаме сутрин,

А вечер отново кроим...

И изгрева чакаме морни,

Забързани пак да търчим.

 

Във кръг омагьосан въртим се,

създаден от наште мечти –

по въглени парещо жежки

хоро нестинарско безспир...

© Велин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??