В съня ти неспокоен
ще идвам всяка вечер.
Затвори очи и чакай –
Аз пак ще дойда тази нощ.
В съня ти неспокоен
всичко ще ти кажа,
така както искаш ти,
така както чувстваш ти…
Ще бъдеш ли щастлив в съня си?
Когато идвам всяка вечер?
Не искаш ли когато се събудиш
Да бъда пак до теб,
Както и в съня,
Завинаги, за цял живот...
© Кристина Все права защищены