От толкова време те няма,
че даже гласа ти забравих!
Не чувам смеха ти, очите
не виждам, не галя косите...
Спомням си твоите думи...
Разлиствам стари албуми -
все едно търся фосили,
спомен за теб съхранили!
Няма те толкова време...
© Галина Белинска Все права защищены