~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~
Един прозорец води към дома.
Един прозорец води към небето.
Един прозорец и една мечта
Обсипани в мрак и светлина.
Един прозорец непознат и тъмен.
Един прозорец ,по пътя към него
е стръмен.
Един прозорец – мрачен и жесток.
Един прозорец и една любов.
Един прозорец презиран и мразен
от всички, но не и от мен.
Един прозорец – близък, далечен,
но славен.
Прозорецът на моят живот и ден!
~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~ ~*~*`*~*~
© Надя Стоянова Все права защищены
Но иначе стиха ти е хубав .
Поздрав и усмивка.