~~***~~
Вече нямам сълзи
(нямам сили да ги лея),
само спомена пълзи
и от бoлката ще полудея...
Спомена прелита
и разкъсва с нокти моята душа...
Със съдбата се преплита
и за в бъдеще оставя ме сама...
Вече нямам обич...
Нямам сили да живея!
Вече нямам сили ...
...Ти върви при нея ...
~~***~~
© Надя Стоянова Все права защищены
Поздрав и усмивка.