Аз от вредните си навици
никога ли няма да се спася? -
Все ли ще пуша пред прозореца така,
никога ли няма мечтите си с друга да украся...
Теб до края ли няма да те има,
няма ли край този копнеж във мен?...
Безкрайна ли е в сърцето ми тази зима,
макар дланта ми да пълни друга, топла като въглен...
© Любовник Все права защищены