25 нояб. 2006 г., 22:59

* * * 

  Поэзия
604 0 2

Обичаш ли ме,или пак се лъжа
като малко палаво дете.
Эатова сега съм толкоэ тъжен
и тревогата във мен расте.
Отиде си беэ капка съжаление,
каква ли прошка мога да ти дам.
Ти не ме обичаш.
Наранения никога не се оставя сам
.

© Лубов Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??