16 янв. 2007 г., 16:44

:~( 

  Поэзия
784 0 3

От месеци не знам къде си,
не знам помниш ли ме още.
Всичко мое с тебе отнесе
и забрави всичките ни нощи!

Върни се
и с онази детска усмивка засияй!
Помисли си
и че те обичах лудо, пред себе си признай!

Нямам сили вече
да плача всеки ден,
да се моля всяка вечер
да те видя на следващия ден!

Всякакви надежди сърцето ми изгуби
да почувства отново твоята любов.
Ти душата ми погуби,
не се връщай повече в моя живот!

Забрави това, че съществувам.
Забрави, че ме има на тази земя.
Искам само с теб да се сбогувам,
за да усетя за последно любовта!

Искам да видя тази жар,
която тлее само в твоите очи.
Искам да избягям от този кошмар,
от който толкова обли.

Върни се за миг дори,
искам пак да усетя твоята топлина.
И знам, че колкото и да боли,
като си тръгнеш пак ще съм сама!

© Диди Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • 10х

  • Не е единствен,вярвай ще стещнеш друг по-добър,любовта ще я усетиш отново с друг,който ще заслужава да го обичаш.Поздрави и вярвай.
  • Тъжничко е,но имай вяра!И се усмихни Поздрави!
Предложения
: ??:??