1 окт. 2007 г., 17:07

******** 

  Поэзия
554 0 12
                                            Ти отново се върна в сърцето ми,
                                            а те нямаше толкова дълго,
                                            в мен смениха се много сезони,
                                            любовта ми, обаче, е същата.


                                            Любовта. Тази обич, която
                                            се роди, щом погледнах в очите ти,
                                            затанцуваха вишните с вятъра,
                                            а небето облече се в злато.


                                            Любовта. Тази обич, която,
                                            побеждаваше даже и бурите,
                                            дето идваха често в душата ти
                                            и безсилна сред тях тя се губеше.


                                            Да, отново се върна в сърцето ми,
                                            след години, а още си същият,
                                            ще боли да те имам до себе си,
                                            но без болката аз съм безчувствена.

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??