12 янв. 2007 г., 17:43

* * * 

  Поэзия
721 0 4
Колко пъти да ти казвам,
че не си ми нужен?
Че мога и сама.
Напускам те, но ти не вярваш.
Ето тръгвам си сега.

Целувам те за лека нощ
и казвам "Сбогом!
Няма да ми липсваш много!"
"Сбогом" казваш ми и ти.
И двамата на "Сбогом" много сме добри!

© Моя Милост Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??