Знаех, че никога няма
да си до мен...
И това ме убиваше...
Мислех само и единствено за теб...
и сега все още
си в главата ми...
Липсваш ми. .Липсва ми твоята
топла усмивка...
Липсват ми твоите красиви кафяви очи...
Обичам те...
Не спирам да мисля за теб...
Моля те, дай ми шанс...
Моля те...
© Наталия Благоева Все права защищены