8 апр. 2008 г., 21:47

*** 

  Поэзия » Белые стихи
922 0 1

По бузите ми щом започнат да се стичат капки дъжд,

ще им подариш ли част от своите лъчи,

за да изгрее на лицето ми дъга?

© Теодора Пенева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??