както знам, че друг на теб не прилича.
Обичам те и ти дарявам обичта,
обичам те докато съществува света!
Ти си сбъднатите ми мечти,
всяка мисъл в ума ми си ТИ,
Ти си всичко, което желах,
за теб съживих се, след като за тебе умрях!
По-хубаво същество от теб няма,
по-дълбока няма от моята рана,
от теб няма нищо по-прекрасно на света!
Ти си началото и краят, денят и нощта!
Не знам защо толкова те нараних,
не знам защо обичта си на друг подарих,
но знам, че осъзнах какво имам в свойта ръка
и че ТИ си всичко - ЛюбовтА... Обичта... и СветА!
© Петето Все права защищены