Денят е хубав, когато ми се усмихнеш.
Нощта е нежна, когато името ми шепнеш.
За теб да мисля, как обичам...
И от чувствата ми към теб, направо политам.
Любов, когато нежно ме поглеждаш.
Доверие, когато истински ми вярваш.
Очите ти – красивите звезди.
Косите ти – бурните вълни.
Сърцето ми все за теб тупти.
Обичам те – приказно звучи.
Липсваш ми – когато си далече ме боли.
Обади ми се, не ме забравяй ти.
Жадувам те – искам те до мен.
Искам те – и в този свтъл ден.
Обичам те – приказно звучи.
Обичам те – светът за мен това си ти.
© Марина Петрова Все права защищены