23 февр. 2005 г., 09:56

* * * 

  Поэзия
785 0 0

Искам да бъда птица,
за да летя високо над това,
което вие хората наричате
пространство на света.

Искам да бъда бял облак,
за да измия с дъжда си пропуканите
и прашни прозорци на това,
което вие хората наричате душа.

Искам да бъда нежен ангел,
за да издигна на крилата си,
високо в небето в култ,
онова, което аз намирам за истина.

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??